Robert Lewandowski zou graag met Lionel Messi spelen

Robert Lewandowski heeft toegegeven dat het zijn ”droom” zou zijn om met Lionel Messi te spelen toen hem werd gevraagd naar de mogelijke terugkeer van de Argentijn naar Barcelona. Messi is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Paris Saint-Germain nadat hij vorig jaar de Catalaanse club verliet, maar hij is in verband gebracht met een emotionele terugkeer naar Camp Nou komende zomer.

Messi heeft aan het eind van het seizoen geen contract meer bij PSG en het is nog niet duidelijk waar hij volgend seizoen gaat voetballen. Er wordt al gefluisterd dat Barca zou kunnen proberen om hem terug te halen, en Lewandowski heeft duidelijk gemaakt dat hij graag met de Argentijnse international zou willen spelen.

Polen en Argentinië zal een van de partidazes van de fase van groepen van de World-wide van Qatar de volgende 30 November en Lewandowski verwacht met bezorgdheid de crash in de voorkant van Messi. DE Poolse aanvaller werd ook ondervraagd over Messi’s potentiële terugkeer naar Barca van Paris Saint-Germain, met een potentiële januari overdracht wordt gesproken, en gaf toe dat hij de kans om op te stellen naast de zevenmalige Ballon d’Or winnaar zou verwelkomen.

“Messi is absoluut briljant met de geweldige passes die hij naar de spits speelt,” vertelde Lewandowski aan Marca in een interview. Over het komende toernooi in Qatar zei Lewandowski: “Het is een enorme uitdaging en het is een zeer zware groep – elke wedstrijd zal moeilijk zijn. Ik denk dat Argentinië met Messi een van de favorieten is om het WK te winnen.” Onlangs is echter bekend geworden dat Inter Miami er steeds meer vertrouwen in krijgt dat ze Messi volgend seizoen kunnen binnenhalen. PSG zou ook bereid zijn om een verlenging aan te bieden, terwijl Messi na het WK van 2022 een beslissing moet nemen.

Lewandowski sprak over hoe het zal zijn om op het WK tegenover Argentinië te staan en noemde hen een van de favorieten om gekroond te worden en prees Messi. De Polen, die op de 26ste plaats staan, zullen hun negende verschijning maken op de wereldwijde voetbalcompetitie sinds hun debuut op het spektakelstuk van 1938 in Frankrijk. Polen’s openingswedstrijd in Groep C komt tegen Mexico op 22 november. Ze zullen het opnemen tegen Messi’s Argentinië in hun laatste groepswedstrijd op 30 november.

Lewandowski bereidt zich momenteel voor op het WK met Polen en denkt dat Argentinië het te verslaan team in Qatar zou kunnen zijn. “Ik denk dat Argentinië met Messi een van de favorieten is om het WK te winnen,” zei hij. Het toernooi zou de laatste kans kunnen zijn voor Lewandowski, 34, om zijn stempel te drukken op een WK.

Add a Comment