Barcelona woedt als Frenkie de Jong nu ‘wil’ tekenen voor Manchester United

Frenkie de Jong heeft naar verluidt ‘woede opgewekt’ bij Barcelona omdat hij nu ‘wil’ tekenen voor Manchester United nadat hij ze in de zomer heeft afgewezen. De middenvelder van Barcelona wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij de LaLiga-reuzen, die in geldnood verkeren. Manchester United is de club die in de coulissen wacht om de Nederlander te contracteren.

The Red Devils’ hebben de Barcelona-middenvelder in de zomer vastberaden achtervolgd, maar hun pogingen waren herhaaldelijk aan dovemansoren gericht. De Nederlander vermeed de hele zomer een overstap naar Old Trafford, maar mogelijk is hij nu eindelijk gezwicht voor Erik ten Hag. Laten we hopen dat ze deze saga nog een maand kunnen rekken.

Frenkie de Jong heeft Erik ten Hag naar verluidt verteld dat hij naar Manchester United wil na een opmerkelijke ommezwaai. Barcelona zou bereid zijn om hem in de zomer te laten vertrekken om de loonsom te verlagen. Zijn besluit, nadat hij duidelijk had gemaakt dat hij bij La Liga wilde blijven, is niet goed gevallen. De Nederlander heeft naar verluidt ‘woede gewekt’ bij Barcelona omdat hij van gedachten is veranderd. Hun frustratie zou voortkomen uit het feit dat hij niet van zijn standpunt wilde afwijken toen hun financiële situatie het gevaarlijkst was.

Man United-baas Erik ten Hag heeft eerder met zijn landgenoot gewerkt bij Ajax en is precies wat de middenvelder nu nodig heeft. United heeft in januari niet veel geld te spenderen omdat de club te koop staat, maar dat weerhoudt ze er niet van om met iedereen onder de zon in verband te worden gebracht. United bezet momenteel een positie in de Champions League en dat zou interessant kunnen zijn voor de Nederlandse middenvelder.

De Europese reuzen zouden er namelijk baat bij kunnen hebben om de ster te verkopen. Hij kostte hen meer dan 75 miljoen pond, en met een contract dat loopt tot 2026, hadden ze een grote vergoeding kunnen eisen. De Jong reageerde op Instagram op het transfernieuws door beelden van de aankomst van Casemiro op Old Trafford te ‘liken’, waardoor velen suggereren dat ook hij graag ooit voor United wil tekenen en dat in januari zou kunnen doen.

De Jong mag dan geïnteresseerd zijn in het dragen van rood, maar de kans dat United hem in januari tekent lijkt klein. United richt zich op het vinden van een nieuwe spits om de leegte die Cristiano Ronaldo achterlaat op te vullen. United heeft de laatste drie Premier League wedstrijden gewonnen en staat vierde op de ranglijst.

Add a Comment