Barcelona stuurt scout om prestaties Braziliaanse ster WK te volgen

Barcelona houdt de vorderingen van Gabriel Martinelli op het WK nauwlettend in de gaten, volgens berichten in Spanje. De 21-jarige speler van Arsenal heeft tot nu toe een geweldig seizoen achter de rug met vijf doelpunten in de Premier League.

Hij was een verrassing in de 26-koppige selectie van Tite en hoewel hij slechts in een cameo verscheen, heeft hij genoeg gedaan om de aandacht te trekken van de Catalaanse reuzen. Ondanks hun slechte financiële situatie houdt Barcelona volgens SPORT de Arsenal-aanvaller Martinelli in de gaten met het oog op een mogelijke overstap in 2023.

Zijn toekomst op lange termijn blijft echter twijfelachtig omdat zijn contract afloopt. Martinelli’s huidige contract loopt af in de zomer van 2024. Arsenal heeft naar verluidt een dringende aanmaning gekregen om het contract van Gabriel Martinelli in het Emirates Stadium te verlengen, nadat is gebleken dat Barcelona de Braziliaanse ster heeft ‘gescout’.

Met zijn 21 jaar is Martinelli al een cruciaal onderdeel van de Arsenal-aanval. Barcelona zou hem in het oog houden als mogelijke aanwinst voor de aanval, gezien hun goede referenties van de speler. Arsenal wil Martinelli graag aan een nieuw contract binden. Tot nu toe zijn ze er nog niet in geslaagd een akkoord te bereiken, waardoor Barcelona op de hoogte is van de situatie.

Volgens het rapport heeft Barcelona een goede relatie met Martinelli en zijn team, dus Arsenal hoopt dat zijn hoofd niet op hol slaat als de transferwindow van januari eraan komt. De speler houdt echter vol dat hij klaar is om de pen op papier te zetten en niet van plan is de club te verlaten die hem als tiener zijn grote doorbraak gaf.

Sport beweert dat Barca klaar is om zich in de zomer te positioneren om Martinelli te tekenen als een verlenging uitblijft. Barca mikt op een goedkope deal vanwege de korte looptijd van zijn contract. Er wordt echter gezegd dat er een brede overeenkomst is tussen beide partijen voor een nieuwe en verbeterde vierjarige overeenkomst om hem bij de Emirates te houden, en de voormalige Ituano-ster zou zich comfortabel voelen in Londen.

Add a Comment