Kessie neemt mogelijk afscheid van Barcelona

Franck Kessie is naar verluidt al op zoek naar een uitweg uit Barcelona, ​​waarbij de middenvelder gefrustreerd raakt door zijn gebrek aan actie tijdens het seizoen 2022-23. Volgens SB Nation, de zaakwaarnemer van Kessie, is George Atangana gevraagd naar de speculatie en denkt hij dat het niet waar is, aangezien de middenvelder zich nog steeds aanpast aan het leven bij Barça.

In een gesprek met de Spaanse nieuwszender Sport sprak Kessie via FCInter1908 de hoop uit dat de Blaugranas nog steeds een relatief onwaarschijnlijke kwalificatie kunnen behalen voor de knock-outs van de Champions League. Hij werd in verband gebracht met een schokkende onmiddellijke terugkeer naar Milaan aan het einde van de zomer omdat hij nog niet was geregistreerd door Barcelona en er was een clausule die hem toestond zijn contract te verbreken als hij niet in de La Liga-selectie zou staan.

Pedri, Gavi, Sergio Busquets en Frenkie de Jong behoren tot de middenvelders voor Kessie in de pikorde als het gaat om startrollen in Camp Nou. Alleen Hector Bellerin, Memphis Depay en Pablo Torre hebben minder minuten gespeeld dan Kessie. De eerste twee zijn ook een groot deel van het seizoen geblesseerd geweest. De 25-jarige speelde dit seizoen iets meer dan 400 minuten voor Barça in alle competities, en begon in slechts vier van de 12 wedstrijden waarin hij speelde. Hij scoorde ook een doelpunt in die wedstrijden.

Andere Italiaanse clubs kijken ook naar het vooruitzicht om Kessie terug te halen naar de Serie A. Als Kessié echter vertrekt, wordt het levensvatbaarder als zijn afscheid op de markt van de winter oplevert, zodra de richtlijn en de technische instantie al een meer volledige balans van zijn prestaties in functie van de doelstellingen die de club nastreeft.

Add a Comment