Barcelona wil Chelsea’s overstap naar Marcus Thuram saboteren

Barcelona wil de overstap van Chelsea naar Marcus Thuram van Borussia Monchengladbach tegenhouden. De Catalaanse reuzen hebben de 25-jarige aanvaller van Borussia Monchengladbach in het vizier. En de speler is ook een doelwit voor Premier League club Chelsea.

De 25-jarige zoon van Frankrijk-legende Lillian genoot onlangs van een sterke WK-campagne voor zijn land in Qatar. De aanvaller beleeft een sensationeel seizoen bij de ploeg, met 10 doelpunten en 3 assists in 15 Bundesliga wedstrijden tot nu toe dit seizoen. Over een paar maanden loopt zijn contract af en Barcelona is altijd op zoek naar goede mogelijkheden via vrije transfers. Ze volgen hem blijkbaar al een tijdje en hebben hem zelfs live zien spelen.

Volgens Ferran Martinez houdt Barcelona Marcus Thuram in de gaten, maar het zal niet gaan om een verhuizing in januari. Na het spenderen van geld vanwege verschillende economische hefbomen, keert Barcelona dit jaar terug naar de vrije-markt markt. En Thuram is de afgelopen weken naar voren gekomen als een haalbaar doelwit voor de Blaugrana.

Met Chelsea op de tiende plaats in de Premier League, zullen er ongetwijfeld meerdere spelers op meerdere posities een doelwit zijn tijdens de transferwindow van januari, terwijl Todd Boehly Graham Potter wil steunen. Armando Broja is uitgesloten van de rest van de campagne door een blessure, en het gedrag van Pierre-Emerick Aubameyang heeft zijn toekomst in gevaar gebracht. Maandagavond werd bekend dat Chelsea een akkoord heeft bereikt met Atletico Madrid over een lening van 11 miljoen euro (11,8 miljoen euro) voor Joao Felix voor de rest van het seizoen, zonder verplichting tot koop.

Chelsea heeft één belangrijk voordeel: ze zijn bereid een transfersom te betalen om hem eerder te krijgen. Borussia Mönchengladbach neemt liever wat geld voor hem aan in januari dan hem helemaal gratis te laten gaan. De Blauwen zijn geïnteresseerd in een januari-zet en zouden Monchengladbach een kleine vergoeding geven om de speler uit zijn contract te halen. Barcelona zal de komende weken dus hulpeloos toekijken, in de hoop een overstap naar Chelsea te zien mislukken.

Add a Comment